OKR-klinikka

Apua OKR-kysymyksiin kokeneelta kouluttajalta

Mikä?
- 60 minuutin ilmainen OKR-klinikka
- Osallistuminen Zoomin kautta verkossa
- Agendalla juuri sinun OKR-kysymyksesi
- Varaa paikkasi nyt!


Miksi?
Koska jokainen pieleen mennyt OKR-toteutus saa meidät surullisiksi. Kenties ongelmat olisi voitu välttää, jos asiantuntevaa apua olisi ollut matkan varrella saatavilla. Haluamme auttaa, joten pistimme pystyyn kerran kuukaudessa toteutettavat OKR-klinikat!

Klinikassa saat apua omiin OKR-kysymyksiisi, kuten esimerkiksi siihen, miten otat OKR:t käyttöön, mitä tehdä jos OKR:ien seuranta meinaa unohtua, tai kuka oikeasti viime kädessä päättää OKR:istä. Ilmoittaudu mukaan ja tuo mukanasi omat OKR-kysymyksesi.

A mobile phone attached to car with GPS

Varaa paikkasi ilmaiseen OKR-klinikkaan!

Valitse alla olevalta listalta OKR-klinikka, johon haluat tulla mukaan ja varaa paikkasi. Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi vahvistusviestin ja OKR-klinikan päivänä Zoom-linkin osallistumista varten. (Lipputiedot alla ovat englanniksi, mutta kaikki OKR-klinikat järjestetään suomen kielellä.)

Tangible Growthin ilmaiset kuukausittaiset OKR-klinikat.

60 minuutin klinikka

Kerran kuussa

Aikataulut ja ilmoittautumislinkin syksyn klinikoihin löydät sivun alaosasta.

Kätevästi verkossa

Zoom-videon kautta

Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi Zoom-linkin, jolla pääset mukaan mistä vain.

OKR-apua sinulle

Vastaukset heti

Saat apua akuutteihin OKR-pulmiisi. Agenda rakentuu osallistujien kysymysten pohjalta.

Tilaisuudet isännöi kokenut OKR-valmentajamme Toni Paloheimo

Tilaisuudet ovat avoimia kaikille ilmoittautuneille, joten otathan huomioon, ettemme voi käsitellä kovin sensitiivisiä asioita. Onneksi sellaiset aiheet ovat kuitenkin melko harvassa. Tilaisuudessa voit esittää kysymyksiäsi ja pulmiasi, joihin Toni etsii sinun ja muiden osallistujien kanssa vastauksia. Parhaimmillaan se on oiva tilaisuus oppia myös muiden kysymyksistä ja kenties saat hyviä vastauksia ja ideoita myös muilta, jotka laillasi ovat kulkemassa samaa OKR-polkua omissa organisaatioissaan.

Esimerkkejä kysymyksistä, joita kohtaamme usein: 1) Miten OKR:t suhteutuvat muihin tavoitteiden asettamisen tapoihin, joita organisaatiolla on jo käytössä?, 2) Miten kurottaminen toimii käytännössä?, ja 3) Miten päästään eroon OKR:ien loputtomasta hiomisesta?

Näihin ja muihin kysymyksiisi saat vastauksia Tonilta. Älä siis jää OKR-haasteiden kanssa yksin, vaan ilmoittaudu mukaan. Suurin osa OKR:iin liittyvistä ongelmista on melko helposti ratkaistavissa, kun asioita oikaistaan riittävän varhain. Yhdessä pidämme huolta, ettei Suomessa yksikään OKR-toteutus enää epäonnistu ainakaan asiantuntevan tiedon puutteeseen!

Kukin klinikka kestää 60 minuuttia.
A picture of Toni Paloheimo